Športový bazár - Šport



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Predám Bežecký pás Life Fitness 9500HR - [26. března 2018]


Výhodne predám výborný profi bežecký pás Life Fitness 9500HR. Plne funkčný, bezproblémový,
- rozmery (Š x D x V): 94 x 211 x 157 cm,
- hmotnosť: 187 kg,
- max. nosnosť: 160 kg,
- rýchlosť: 0,8 - 20 km / h,
- sklon: 0 - 15%,
- výkon motora: 4 HP,
- bežecký plocha: 51 x 152 cm,
- meranie tepu: dlaňové senzory (možné doplniť o hrudný pás),
-7 programov.
Na páse bol vykonávaný pravidelný servis našou firmou. Pri rýchlom jednaní zľava!
Vykonávame kompletné Servis a opravy posilňovacie strojov - po záručnej opravy, riešime problémy klientov, poskytujeme informačný servis pred kúpou či po kúpe stroja od iného predajcu a zaručujeme k nim všetok servis od dopravy, inštaláciu až po servis a poradenstvo.
Fitness servis a údržba fitness strojov.
Ponúkame kompletný Fitness servis - po záručnej opravy, riešime problémy klientov, poskytujeme informačný servis pred kúpou či po kúpe stroja od iného predajcu.
Stroje, ktoré predávame sú vždy v garantovanom stave a zaručujeme k nim všetok servis od dopravy, inštaláciu až po servis a poradenstvo.
Preventívna servis všetkých druhov a značiek fitness strojov - Prajete si, aby si vaše zariadenie udržalo svoj výkon po celú dobu svojej životnosti. Naše programy preventívnej údržby zaručujú najvyššiu úroveň spoľahlivosti a presnosti a určujú, čo je potrebné zabezpečiť pre plný výkon i za tých najnáročnejších podmienok.
Servisujeme Technogym, Precor, Startrac, Live fitness, Kettler, Insportline, Tunturi a iné.
Cena: 35000Kč.

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04